AGROFERT Hungária

 

 

 

Sok évtizedes tudás a magyar mezőgazdaságért, termőföldtől egészen az asztalig!

Az AGROFERT csoport magyarországi vállalataival a kontinens mezőgazdasági termelő, kereskedelmi, vegyipari és élelmiszeripari cégeinek szaktudása együtt dolgozik a magyar agrárium sikeréért, a termőföldtől egészen az asztalig. Az AGROFERT csoport magyar cégei ugyanis egy olyan egyedülálló céghálóhoz tartoznak, amely 21 országban több mint 30 000 munkatárssal, több mint 200 vállalat képességeit egyesítve formálja az agráripari viszonyokat.

Tevékenységeink sarokkövét több mint 30 éve az alapanyagoktól a késztermékig a teljes nyomon követhetőségre épülő szigorú minőségbiztosítás és az elkövetkezendő generációkat szolgáló fenntartható technológiák kutatása és alkalmazása adják. A teljes termékpályák jelentette piaci előny megteremtéséért Magyarországon a szántóföldi növénytermesztési szolgáltatások és műtrágyakereskedelem területétől kezdve a mezőgazdasági gépek értékesítésén és üzemanyag-előállításon át a feldolgozóiparig jelen vagyunk vállalatainkon keresztül.

Az AGROFERT csoport magyarországi vállalatainak nyeresége és 100%-ban az országért dolgozik

Ahhoz, hogy fokozódó piaci versenyben is támogassuk a magyarországi élelmiszerbiztonságot, illetve a nemzetgazdasági szempontból kulcsfontosságú mezőgazdaság sikerét, az AGROFERT csoport magyar vállalatai nem visznek ki nyereséget osztalék formájában hazánkból. Az itthon elért nyereség minden forintja cégeink fejlesztését, bővülését, ezzel is a magyar agrárium versenyképességének javítását szolgálja.

Tevékenységünk

A Magyarországon kiemelt, termőföldtől az asztalig modellt a saját piacukat meghatározó cégek összeadott képességeivel váltjuk valóra.