AGROFERT Hungária

Sok évtizedes tudás a magyar mezőgazdaságért, a termőföldtől egészen az asztalig!

 

Az AGROFERT Hungária mezőgazdasági termelő, kereskedelmi, vegyipari és élelmiszeripari cégcsoportjánál az európai kontinens szaktudása a magyar agrárium sikeréért dolgozik, a termőföldtől az asztalig. Az AGROFERT csoport részeként ugyanis hazai vállalataink egy olyan egyedülálló céghálóhoz tartoznak, amely 21 ország közel 32 000 mezőgazdasági szakemberének tudását és több mint 201 tagvállalat gyártókapacitásait egyesítve formálja az agráripari viszonyokat. Tevékenységeink sarokkövét több mint 30 éve az alapanyagoktól a késztermékig a teljes nyomon követhetőségre épülő szigorú minőségbiztosítás és az elkövetkezendő generációkat szolgáló fenntartható technológiák kutatása és alkalmazása adják. A teljes termékpályák jelentette piaci előny megteremtéséért Magyarországon a szántóföldi növénytermesztési szolgáltatások és műtrágyakereskedelem területétől kezdve a mezőgazdasági gépek értékesítésén és üzemanyag-előállításon át a feldolgozóiparig jelen vagyunk vállalatainkon keresztül.

Az AGROFERT Hungária nyereségének 100%-a az országért dolgozik

 

Ahhoz, hogy fokozódó piaci versenyben is támogassuk a magyarországi élelmiszerbiztonságot, illetve a nemzetgazdasági szempontból kulcsfontosságú mezőgazdaság sikerét, az AGROFERT Hungária leányvállalatai nem visznek ki nyereséget osztalék formájában hazánkból. Az itthon elért nyereség minden forintja cégeink fejlesztését, bővülését, ezzel is a magyar agrárium versenyképességének javítását szolgálja.

Az AGROFERT Hungária vállalatai

 

A Magyarországon kiemelt, termőföldtől az asztalig modellt a saját piacukat meghatározó cégek összeadott képességeivel váltjuk valóra.