Ceres Sütő

Rólunk

70 éve a pékáruk szakértője

A Ceres ZRt. - a Győr és Vidéke Sütőipari Vállalat jogutódjaként több mint 70 éve a magyar sütőipari piac meghatározó szereplője. A szeletelt és csomagolt kenyerek gyártója 2010 óta tagja az AGROFERT csoportnak, ahol európai léptékű források biztosítják a vállalat minőség és innováció iránti törekvését. A vállalat 2002 óta viseli büszkén a Ceres Sütő nevet. A névadó Cerest, a római mitológiában a termékenység, gabonasütés, aratás, földművelés és az anyai szeretet istennőjeként tisztelték, akinek ezek miatt a kenyeret is köszönhetjük.

A napi és csomagolt pékáruk: kenyerek, cipók, veknik, toast kenyerek, péksütemények, kalácsok és ünnepi finomságok - mint a bejgli vagy tekercs - előállításához elengedhetetlen a modern sütőipari technológia és a szigorú minőségbiztosítási rendszerek alkalmazása. A több évtizedes siker kulcsát a pékáruk piacán a vásárlói igények kiszolgálása jelenti, így a megszokott ízekben kedvelt kenyerek mellett ma már a manapság népszerű egészségtudatos táplálkozásba beilleszthető termékeket is maximális odafigyeléssel gyártja és forgalmazza a vállalat.

A cégcsoport számára fontos érték, hogy a magyar gyártással biztosított munkahelyeken keresztül magyar családoknak ad megélhetést. A gyártás rendelkezik minden lényeges élelmiszer biztonsági és minőségbiztosítási tanúsítvánnyal, mint a HACCP vagy az IFS. A vállalat a fenntarthatóság mellett elkötelezett az élelmiszerbiztonsági kultúra fejlesztése mellett is.

A Ceres ZRt. weboldala: www.ceressuto.hu